Ellen Maes

Coach, loopbaanbegeleider

In the end it will all be OK. If it's not OK yet, it's not the end yet.

Over mij

Aanpakker Creatief Intelligent

Ik ben een creatieve duizendpoot met meer hobby's en interesses dan tijd. Als burgerlijk ingenieur heb ik me jarenlang vol passie ingezet als projectleider in de (water)bouwsector. Mijn grootste sterkte ligt echter in mijn people skills zodat ik al snel van project manager naar business manager ben doorgegroeid en heb ontdekt dat ik vooral energie krijg uit het laten groeien van mensen, of dat nu medewerkers, managers of CEO's zijn. Omdat ik de neiging heb om wat veel hooi op de vork te nemen, heb ik me verdiept in stress beheersing en burn-out, waardoor ik inmiddels gecertificeerd stress- en burn-out coach en loopbaancoach ben geworden (YourCoach). Vanuit mijn eigen zoektocht naar een geschikte work-life balans, ben ik inmiddels ook gecertificeerd yoga teacher en is mijn certificering als NatuurCoach lopende. Omdat ik de vraag naar persoonlijkheidsprofilering regelmatig heb gekregen en dit onderwerp me ook boeit, kan je bij mij ook terecht voor Management Drives profielen, en dit zowel op persoonlijk vlak als op team en organisatie niveau.

Mijn manier van werken

Ik begeleid je graag in je zoektocht naar een jobinvulling die écht bij je past en die je zowel uitdaging, voldoening als plezier biedt. Passie en veerkracht zijn voor mij de twee kernwoorden binnen loopbaancoaching. Ik ben vertrouwd met patronen zoals perfectionisme, faalangst, belemmerende overtuigingen en moeite hebben met grenzen stellen. Het liefste neem ik je mee de natuur in om de coaching meer dynamiek te geven. Als gecertificeerd stress- en burn-out coach hecht ik veel belang aan de signalen die het lichaam geeft. Zo help ik jou om de louter rationele benadering te overstijgen en het onderbewuste en het intuïtieve te laten spreken. En dat de natuur daar kan in bijdragen, is mooi meegenomen.
Vanuit mijn eigen management ervaring ken ik jouw leefwereld als manager of CEO zeer goed en kan ik jou begeleiden in je persoonlijke en leiderschapsgroei.

Ik kan helpen bij
Burnout / burn-out Communicatieproblemen Grenzen stellen Hechtingsstoornis Hoogbegaafdheid Loopbaanbegeleiding Onzekerheid Perfectionisme Persoonlijke ontwikkeling Toon meer (6)
Wie kan bij mij terecht
Hoogbegaafden Hoogsensitieve personen Leidinggevenden Ondernemers
Opleidingen
  • UGent, Burgerlijk ingenieur bouwkunde, 2004
  • Inverde - Agentschap voor Natuur en Bos, Coaching in de Natuur, 2018