Hilde Goris

Life coach, trainer

Omdat geluk nooit uit de mode raakt, voor niemand.

Over mij

Confronterend Creatief Humor

De jongste ben ik niet meer, en dat is een voordeel. Ik heb 19 jaar ervaring in het begeleiden van groepen en personen, en ik creëer met plezier en gemak sessies voor elk publiek. Blogs, webinars, social media zijn er om rijkelijk te inspireren. Via mijn social media en nieuwsbrief kan je toegang vinden tot de gratis webinars.

Krijgskunst is eerste sleutelwoord en helemaal mijn ding. Het heeft me geleerd hoe de dingen in elkaar zitten. Goed in je centrum zijn en juiste beslissingen nemen, leer ik je via ademhaling en krijgskunsttechnieken. Vaak zonder dat je dat als klant merkt, spreek ik mijn kennis aan om je te helpen op jouw pad.

Natuurverbondenheid is erg belangrijk voor mij. Het is mijn tweede sleutelwoord. Je voelt zo beter het natuurlijke ritme van jouw lichaam en geest. Ik geef mijn individuele sessies 'buiten', in een mooie yurt, een mongoolse verwarmde tent. Die staat in een weide tegen het bos achter mijn huis. Je zit bij mij dus altijd bij het vuur!

Ik kan niet zonder creativiteit en dat is mijn derde sleutelwoord. Ik hou van het werk met kinderen omdat ze zo onbezonnen zijn. Als we dat als volwassenen kunnen behouden, hebben we een belangrijke tool om met het leven mee te stromen. Dingen met je handen doen, legoblikjes, een weegschaal maken met je team, humor of een haka krijgsdans met je team... ik kleur graag buiten de lijntjes!

Integriteit is mijn vierde pijler en daar ben ik erg vrouwelijk in. Ik laat mijn menselijkheid nooit thuis als ik ergens heen ga. Als je er helemaal mag zijn van jezelf, zijn je kansen op geluk duizendmaal groter. Hier is nog veel werk aan de winkel in onze maatschappij : perfectionisme, schuldgevoel, materialisme, en een economische context met tegennatuurlijke scheiding tussen de persoon die je bent en je prestaties.

Ik werk graag met mensen of teams die er echt voor willen gaan, en willen stoppen met rond de pot te draaien en echt verandering willen.

Mijn manier van werken

Mijn missie is menselijkheid in de volle zin van het woord, en alle aspecten ervan :
- het lichaam bereik ik via diepgaande lichaamsbeweging vanuit de krijgskunst, en je energiepeil door de connectie te herstellen tussen je lichaam en wie je bent.
- als energiemeester en healer kan ik je goed duiden waar de bron van fysieke pijn of emoties zit, en met jou de nodige stappen nemen om de steen op je pad weg te nemen of meer flow te creëren. Soms is dat een verhaal dat verteld moet worden, maar evengoed kunnen het knopen zijn die doorgehakt moeten worden of een nieuwe gewoonte die ik via coaching of bachbloesems help integreren.
- met ademhalingstechnieken, systemisch werk, soul retrieval, diepmenselijke begeleiding en healing help ik je stap voor stap bij verwerking van oude, recente, grote en kleine trauma's
- op knooppunten en kruispunten, knelpunten en keerpunten, begin- en eindpunten in het leven ben ik er voor jou, om even naast je te lopen tot je zeker weet dat alles in orde komt.
- samen met mijn partner doe ik systeemopstellingen voor gezinnen, kinderen en jongeren.

Voor ondernemers en teams werk ik met individuele coaching en groepstraining en ik ben naast krijgskunstenaar ook Lego Serious Play Facilitator. Mijn trainingen zijn een mix van no-nonsense confrontatie, systemisch werk, creatieve technieken, ademhalingstechnieken, rationele toelichting, verbindende communicatie, stevig gekruid met down-to-earth resultaatsgerichtheid. Uniek, op maat, en toegankelijk voor elk publiek. Vooral de rebellen en de sceptici zijn heel welkom! Uniek zijn de trajecten waarbij ik samen met mijn partner empowerment en verbinding breng in teams via de haka, de maori-krijgsdans.

Voor diegenen die ingeschreven zijn op mijn nieuwsbrief is er gratis toegang tot de replay van alle webinars! Dat kan via mijn website!

Ik kan helpen bij
Adhd Agressiebeheersing Allergie Angst Angst - paniekaanvallen Angst - sociale angsten Angststoornis Assertiviteit Autismespectrumstoornis Toon meer (67)
Wie kan bij mij terecht
50+'ers Gezinnen Hoogsensitieve personen Jongeren Kinderen Mannen Ondernemers Ouders Samengestelde gezinnen Toon meer (2)
Opleidingen
  • School of Siberian Shamanism, Sjamanistische technieken voor Healing en Embodiement, 2002
  • Lessius Hogeschool, Licentiaat Vertaler-Tolk Russisch en Frans, 1994