Jess Donckers

Therapeut, loopbaanbegeleider

Elke worsteling is het begin van een nieuwe groeifase

Over mij

Aanpakker Confronterend Humor

Op mijn 30e ben ik gestart met mijn studies binnen de psychologische stromingen. Eerst een bachelor behaald, daarna mijn diploma voor psychotherapeute (4jarige opleiding). Ondertussen ook de cursussen voor loopbaanbegeleiding en stress- en burnout coach gevolgd. Binnenkort start ik aan de VUB voor mijn master in de psychologie. Het is voor mij dus heel belangrijk om voldoende expertise te verlenen, alsook voldoende praktijk ervaring te hebben . In 2018 ben ik gestart met mijn praktijk en heb reeds heel wat mensen ondersteund doorheen hun blokkades tijdens het persoonlijk groeiproces. Een lach en een traan, een duw en een schouder om op te leunen, allemaal prachtige momenten die ik samen met cliënten heb gedeeld. Bij mij start je een parcours dat sowieso impact zal hebben op jou en je omgeving. Allemaal op jouw tempo en volgens jouw noden. #samensterk

Mijn manier van werken

Tijdens een eerste sessie van 1,5u leren we elkaar wat beter kennen. Afhankelijk van de hulpvraag(en) maken we snel een volgende afspraak en werken we met de nodige tools en inzichten om meer bewustzijn te realiseren binnen de problematieken waarmee je struggelt.

Ik kan helpen bij
Angst Beroepskeuze Bindingsangst Boosheid Burnout / burn-out Carriere Communicatieproblemen Conflicten Emotionele problemen Toon meer (28)
Wie kan bij mij terecht
Mannen Volwassenen Vrouwen
Opleidingen
  • Thomas More, Bachelor in de toegepaste psychologie ,
  • AIHP, Loopbaanbegeleiding , 2019
  • AIHP, Integratieve psychotherapie, 2020