Tine Vanherle

Creatief therapeut, orthopedagoog

Over mij

Creatief Rustig Vriendelijk

Ik ben een Creatief jongeren-en gezinsbegeleider. Als gezinswetenschapper heb ik een brede basisopleiding genoten. Daarbij volgde ik nog extra opleidingen zoals oa. creatieve kindercoaching en Individueel emotioneel Begeleider en familiaal- systemisch werken. Mijn interesses liggen bij de vroege ontwikkeling en de gehechtheidsrelatie, bij bewust ouderschap en positief opvoeden. En in het systemisch werken met ouders en jongeren.

Mijn manier van werken

Ik heb een kennismakingsgesprek met de ouders of jongere , meestal eerst online. Daarna volgt er een ‘intake’ gesprek aan huis. Hierna volgt er soms een observatie afhankelijk van wat nodig is. Dan wordt er een plan opgesteld waarbij ik afhankelijk van de nood en het probleem bespreek wat we zullen doen, en hoeveel tijd dit zal kosten. Ik werk het liefst met een vast traject van een 5 ‘werk-momenten’ om mee te beginnen. Daarna wordt er geëvalueerd of het doel bereikt is en de verwachte resultaten behaald werden.

Ik kan helpen bij
Adhd Assertiviteit Autismespectrumstoornis Bore-out Doelloosheid Educatie / opleiding Emotionele problemen Familiale moeilijkheden Gedragsproblemen Toon meer (22)
Wie kan bij mij terecht
Baby's Gezinnen Jongeren Kinderen Ouders Personen met een beperking Samengestelde gezinnen